Mere tryghed på togstation i Nordsjælland

Fredensborg og Hørsholm Kommuner vil forstærke trygheden på Kokkedal Station.

Kokkedal Station i Nordsjælland har igennem flere år være plaget af tyverier fra biler, hærværk, hashsalg og vold, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det har gjort stationen til et mere utrygt sted at befinde sig og ført til, at flere borgere fra Fredensborg og Hørsholm Kommuner tager toget fra andre stationer, hvilket har gjort stationen mere mennesketom og derfor yderligere utryg.

Det er en af hovedpointerne i en ny analyse, som de to kommuner har fået udarbejdet. Analysen indeholder en lang række forslag til tiltag, der skal forebygge kriminelle aktiviteter og forstærke trygheden på Kokkedal Station.

Et af forslagene er, at der skal opsættes lygtepæle, der kaster et lavere lys end de eksisterende, så det er nemmere at genkende ansigterne på de personer, der færdes på stationen.

Et andet forslag er, at der skal genindsættes civile betjente, der kan holde de uroskabende unge på stationen i nakken, skriver Frederiksborg Amts AVis.

De samlede omkostninger for forslagene er på mellem 880.000 og 1,5 millioner kroner. Det er netop blevet besluttet i Fredensborg Kommunes Plan-, Miljø- og Klimaudvalg, at analysen skal drøftes med Hørsholm Kommune og DSB.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Amager bakke er tegnet af arkitekten Bjarke Ingels.

Borgere i hovedstadsområdet får varme fra døde mink - har samme konsistens som feta

anonym

Tidligere anbragt om døgninstitution: "Jeg vidste godt, det var forkert, det de gjorde."

Nexus foto

playKritik af døgninstitution for unødvendige magtanvendelser mod anbragte unge

løndumping amager

TV 2 afslører: Håndværkere på Amager arbejder til 30 kroner i timen

Fredensborg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere