Mand skudt foran café - nu efterlyser politiet vidner

Politiet søger særligt to mulige vidner til skudepisode foran café i Fredensborg.

Skudepisoden fandt sted ud for Café Pingo i Jernbanegade. Foto: Local Eyes

En 31-årig mand blev natten til søndag ramt af skud i Fredensborg i Nordsjælland.  

Politiet søger i den forbindelse særligt to mulige vidner til episoden, der fandt sted klokken 01.06 ud for Café Pingo i Jernbanegade.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også 31-årig mand ramt af skud i brystet

Det ene mulige vidne er en mand, der formentlig er i 20'erne. Han var iført mørkt tøj og hvide sneakers, da han klokken 00.52 cyklede ad Jernbanegade på en herrecykel.

Manden gjorde holdt i begyndelsen af Jernbanegade og kiggede på sin mobiltelefon et par minutter, inden han cyklede videre.

Mand i mørk bil efterlyses

Det andet mulige vidne kørte i en mørk bil, muligvis en Ford Mondeo, som klokken 00.54 kørte ad Slotsgade og stoppede lidt fra Café Pingo. Kort tid efter bakkede bilen i samme retning, som den kom fra.

Den 31-årige blev ramt af skud i brystet ude foran Café Pingo. Foto: Local Eyes

Nordsjællands Politi understreger, at man ikke mistænker personerne for at have noget med selve episoden at gøre, men at de kan have set noget, der kan hjælpe med opklaringen af sagen.

Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra andre, som kan have oplysninger til opklaring af sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Skud stammer muligvis fra luftgevær

Skuddet, som ramte den 31-årige, stammer formentlig fra et luftgevær, oplyser politiet. Manden blev ramt i brystet og gik selv ind på en nærliggende restaurant, der ringede efter hjælp til manden.

Den 31-årige blev efterfølgende hastet til hospitalet, hvor han fik bortopereret projektilet.

Den 31-årige var på intet tidspunkt i livsfare, har Dan Houtved, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi, tidligere oplyst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik