Lokal serie 4-kamp endte i beskidte tacklinger og svinske tricks

Grove stemplinger, albueslag og trusler var nogle af de ting, spillerne fra Tikøb Boldklub oplevede i søndags, da de på udebane mødte Kokkedal BK.

En serie 4-kamp mellem Tikøb og Kokkedal BK udviklede sig i weekenden til mere end en fodboldkamp.

Allerede efter 20 minutter måtte en af Tikøbs spillere på skadestuen og få ni sting efter en modstander havde nikket ham en skalle. Men også andre af holdets spillere blev udsat for grov behandling. 

- Der har været både albuer, tacklinger med knopperne forrest, knytnæveslag i siderne, nive, ja, alt hvad du kan finde på af dumme og svinske tricks. Vi har flere spillere, der har fået mén efter kampen, fortæller Tikøbs træner, Mikkel Landergren.  

For det der skulle have været en helt almindelig serie 4 fodboldkamp mellem Kokkedal og Tikøb i Nordsjælland endte som en sag for både DBU Sjælland og for politiet.

Blå mærker

Selvom Mikkel Landergren forsøgte at stoppe kampen efter skallen, insisterede spillerne fra Tikøb på at færdiggøre kampen for deres sårede holdkammerat.

Men kampen udviklede sig efterfølgende til en grov affære, hvor flere af Tikøbs spillere kom hjem med store blå mærker på fødder og mave fra voldsomme stemplinger og beskidte tacklinger. 

Det er langt fra første gang, de oplever det til en fodboldkamp.

Intet særsyn

Ifølge Mikkel Landergren er de voldelige episoder på Kokkedals hjemmebane desværre ikke er særsyn. 

- De har flere sager liggende i DBU. Jeg har snakket med flere af de lokale klubber, og de har samme oplevelse af holdet, siger han til TV 2 Lorry.

Derfor mener han nu, at DBU bør tage ansvar for de voldelige handlinger, der foregår på banen. Helt konkret foreslår han, at dommerne i fremtiden kan have en vagt med ud til de steder, hvor der ofte sker voldelige optrin. 

Vi ville i dag gerne have haft en udtalelse fra Kokkedal BK, men klubben har ikke svaret på TV 2 Lorrys henvendelser. I en besked på Facebook til ofret for skallen erkender de dog ansvaret for hans skade. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Fredensborg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere