Kvinde blev truet på livet før påsat brand i Nivå

Forud for den påsatte brand i et rækkehus i Nivå mandag ved midnat modtog den kvindelige beboer trusler på livet via SMS.

Det rækkehus, der mandag ved midnatstid udbrændte i Kastanjens Kvarter i Nivå, har nu ført til anholdelsen af en 38-årig østeuropæisk mand. Kort forinden der blev sat ild til huset, skrev manden nemlig en række SMS-beskeder til den 32-årige kvindelige beboer. 

Heri lover han blandt andet, at en dag vil hverken kvinden eller hendes kæreste være i live. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Et rækkehus udbrændte natten til den 1. november i Nivå. Nu er en mand anholdt for at påsætte branden og true husets beboer i huset.
Et rækkehus udbrændte natten til den 1. november i Nivå. Nu er en mand anholdt for at påsætte branden og true husets beboer i huset.
Foto: Local Eyes

Onsdag blev manden fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød og efter en samtale med forsvareren og en tolk, nægtede den 38-årige sig skyldig i både sigtelsen om truende beskeder og brandstiftelse. 

 

Ved branden var ingen af husets beboere hjemme, men naboer fra tre rækkehuse måtte evakueres. Politiets talsmand, Henrik Suhr, siger til Ritzau, at den anholdtes forklaring ikke kan gengives, da han ikke ønsker at give yderligere detaljer.  Dog fortæller han, hvordan den 38-årige har kendskab til den 32-årige kvinde. 

- Han har en familiemæssig relation til beboerne i rækkehuset. 

Manden er nu varetægtsfænglset i 14 dage.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

Fredensborg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere