Kokkedal afholder kulturfestival

2.000 gæster forventes at deltage i Kokkedal Kulturfestival, hvor der vil være masser af aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper.

For sjette år i streg arrangerer Kokkedal en byfest, der i år har fået tildelt navnet 'Kokkedal Kulturfestival'.

Hvert år er over 2.000 gæster troppet op for at tage del i festlighederne, der rummer arrangementer for alle aldersgrupper.

200 frivillige borgere har taget arbejdshandskerne på og planlagt festivalen, der i år løber af stablen d. 18. maj og strækker sig over tre dage.

Café Naboskab skyder hele herligheden i gang med fællesspisning, hvorefter musiker Thomas Ulrik Larsen i selskab med sit band vil afholde et musikforedrag om Gasolin med fortællinger og musikalske indslag.

Familiedag på Festpladsen

Kulturfestivalen slutter af med en stor familiedag lørdag d. 20. maj på plænen ved Egedal Medborgerhus. Her vil der være en lang række boder og aktiviteter både for de helt små og de helt store.

Børnene kan eksempelvis få sig en gratis ridetur på en pony eller hoppe i løbeskoene og deltage i smile-løbet på 1,6 kilometer, mens deres forældre kan falde i snak med de lokale politikere, der også vil være at finde på pladsen.

Der vil være rig mulighed for både at slukke tørsten og sulten, alt imens man kan svinge hofterne og klappe i takt til lyden af god musik eller blot nyde synet af flotte lokale opvisninger.

En flok unge, friske drenge og piger hjælper til med en lang række praktiske opgaver på dagen. 
Indsatsen er en del af en lokal fritidsjobindsats, der skal ruste de unge til at søge og varetage jobs i den nærmeste fremtid.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

60_percent

playDigteren Peter Laugesen om klimaforandringerne: Det er trist at være magtesløs tilskuer

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Kulturminister foreslår tilpasset støtteordning til festivaler

Zoologisk Have

Trods grønt lys: Zoologisk Have og andre kulturoplevelser åbner ikke mandag

20200423-131709-L-1920x1280we

Trods massivt underskud: Dinosauerne indtager Københavns Zoo til foråret

Fredensborg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere