To i livsfare efter 27-årig gik bersærk i Nordsjælland

Endnu uklart, hvad der fik en 27-årig mand fra Jægerspris til at gå amok på flere adresser i Nordsjælland torsdag eftermiddag.

To håndværkere er fortsat i livsfare, efter de torsdag eftermiddag blev overfaldet - formentlig med en lægtehammer - mens de gik og arbejdede i en ejendom på Torvet i Fredensborg. 

Begge har pådraget sig livstruende læsioner i hovedet, oplyser efterforskningsleder Kenneth Støvhase fra Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Nordsjællands Politi har endnu ikke været i stand til at afhøre den 27-årige mand, som begik overfaldet.  Et overfald, som desværre ikke var det eneste.

I alt fem mennesker nåede den 27-årige at angribe. På tre forskellige adresser i Nordsjælland. Fire af ofrene er fortsat indlagt. Alle med læsioner i hovedet.

De to håndværkere, som siden overfaldet har været i livsfare, arbejdede sammen med en tredie. Også han blev overfaldet. Som det eneste offer, er han udskrevet igen.

Et overfaldet på håndværkerne angreb den 27-årige kort efter en mand på Mågevej, ligeledes i Fredensborg. Politiet formoder, at også han blev ramt af en lægtehammer.  Samtidig stjal gerningsmanden den pågældendes bil.

Så gik turen til landsbyen Uvelse, hvor den 27-årige endnu engang gik amok. Denne gang gik det ud over en 66-årig kvinde, hvor det er politiets formodning at lægtehammeren endnu engang kom i brug. Kvinden blev lige som de andre ramt i hovedet og er fortsat indlagt.

Gerningsmanden stak af fra stedet i kvindens bil.

Den bil spottede politiet, og med dem i hælene gik det galt for den 27-årige, der forulykkede på Hørup Skovvej ved Slangerup. Her trillede bilen og den 27-årige kunne pågribes.

Manden, der er fra Jægerspris, er lige nu indlagt med en brækket arm - og han er bevogtet. Både så han ikke stikker af, og så han ikke overfalder flere.

Han har sovet lige siden sin bersærkergang, og derfor har politiet ikke kunnet afhøre ham, oplyser  efterforskningslederen.

Derfor ved politiet heller ikke, om der er et eventuelt motiv til overfaldene.

Men overfaldsmanden kan vente en sigtelse for kvalificeret vold og forsøg på manddrab i flere tilfælde.

Politiet håber at kunne få manden i grundlovsforhør fredag.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

IMG_1276

Bilist stak af fra uheld - nu er han fundet

kokain.jpg

Kæmpe kokainfælde i Hedehusene - firma vidste ingenting

Ishøj

playIshøj indtager atter kedelig førsteplads – men kommunen ved nu, hvordan familier smittes

ambulance

Bevidstløs mand reddet op af Øresund

Fredensborg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere