Gik amok over p-bøde: Slog p-vagt og nikkede betjent en skalle

En 48-årig handicapbus-chauffør fra Nivå gik amok, da han fik en parkeringsbøde.

En 48-årig mand fra Nivå må i den grad siges at have fået det forkerte ben ud af sengen.

Tidligt mandag morgen fik manden en p-bøde af en parkeringsvagt.

Det var han angiveligt så utilfreds med, at han overfaldt parkeringsvagten og udøvede hærværk mod parkeringsvagtens bil, oplyser Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Her fremgår det, at Nordsjællands Politi fik anmeldelsen om det voldelige overfald klokken 07.01 fik, hvorefter de sendte en patruljebil afsted.

Den 48-årige havde i mellemtiden kørt fra stedet, men det lykkedes politiet med hjælp fra parkeringsvagten at finde manden.

Nikkede betjent en skalle

Umiddelbart skulle man tro, at ordensmagtens tilstedeværelse ville få manden til at hidse sig ned. Men det gik ikke helt som forventet.

quote Det her ser vi alvorligt på. Det er vold mod myndighedspersoner, som er sat i verden for at håndhæve reglerne.

Jan Hedeager, vagtchef ved Nordsjællands Politi

Da manden skulle anholdes, sparkede han ud efter patruljevognen og nikkede den ene betjent en skalle.

Han fik dermed føjet flere punkter til sin sigtelse, inden han blev eskorteret til politistationen i Helsingør, oplyser vagtchef Jan Hedeager ved Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Det her ser vi alvorligt på. Det er vold mod myndighedspersoner, som er sat i verden for at håndhæve reglerne, siger Jan Hedeager.

Han oplyser, at den 48-årige er blevet sigtet for vold mod tjenestemænd. Manden blev løsladt efter afhøringen på politistationen, men der venter ham med al sandsynlighed et retsligt efterspil.     

Bejtenten, der fik en skalle, kom ikke slemt til skade, oplyser vagtchefen og tilføjer, at han ikke ved, hvordan parkeringsvagten har det efter overfaldet.

Han oplyser endvidere, at den 48-årige mand arbejder som handicapbus-chauffør, og at det var i den forbindelse han fik parkeringsbøden.