Byrådsmedlem vil i Folketinget: Der skal kæmpes for Nordsjælland

Socialdemokraten Per Frost Henriksen valgt som sit partis kandidat for Fredensborgkredsen i Nordsjælland

Per Frost Henriksen vil nu forsøge at blive valgt ind i Folketinget

Efter mange år i byrådet for først Karlebo Kommune og fra 2007 kommunalbestyrelsen Fredensborg Kommune satser den 59-årige lokalpolitiker Per Frost Henriksen på en karriere som landspolitiker. Hans kreds, Fredensborgkredsen, har netop valgt ham som deres kandidat til Folketinget for Socialdeomkratiet. Og bliver han valgt, så bebuder ham kamp for hovedstadsområdet og Nordsjælland.

-Kystbanen skal være bedre - der skal være stabil, sikker drift. Og motorvejene til Hillerød og Fredrikssund skal bygges færdige, fastslår han over for TV 2 Lorry.

Læs også Overborgmester revser 'københavner-bashing': "Det er helt urimeligt"

Københavns overborgmester Frank Jensen taler vredt om københavnerbashing og i Venstre bølger en debat om, hvorvidt politikerne gør nok for hovedstaden. Andre påpeger at landspolitikere fra hovedstaden og Nordsjælland til dels svigter deres lokale bagland, mens for eksempel politikere, der er valgt i Jylland er ekstremt dygtige til at forsvare deres valgkredse.

-Jeg er fuldstændig enig i, at der er et problem. Politikerne er for dårlige til at kæmpe for deres områder. Der kommer jeg med en lokalpolitisk baggrund som gør, at jeg kender vigtigheden af at samarbejde - for politikerne skal kunne samarbejde trods partiskel, hvis de skal gavne de områder, de er valgt i, lyder det fra den nyslåede kandidat.

Per Frost Henriksen er i dag formand for børne- og skoleudvalget under Fredensborg kommunalbestyrelse.

Læs også V på charme-offensiv: Geertsen serverer sukkermad

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik