Jacob Mark vinder pris på Folkemødet

SF’eren Jacob Mark løb med årets dialogpris på Folkemødet

Foto: Scanpix

Siden torsdag har alle deltagerne på Folkemødet på Bornholm haft mulighed for at stemme på fem udvalgte politikere, der var nomineret til Dialogprisen 2018.

Læs også Disse politikere lytter rent faktisk - men hvem hører mest efter?

Nomineringer gives til de politikere, der siden sidste års Folkemøde, har været gode til at lytte og gå ind i en konstruktiv dialog.

Og søndag blev vinderen så kåret på Cirkuspladsen. Og det blev SF’s folketingsmedlem Jacob Mark, der vandt foran Konservatives Mette Abildgaard, Venstres Jan E. Jørgensen samt de to socialdemokrater, Dan Jørgensen og Pernille Rosenkrantz Theil.

Juryen havde nomineret Jacob Mark med følgende begrundelse:

”Jacob Mark er nomineret til Dialogprisen, fordi juryen er imponeret over, at han går i dialog med alle - fra spejderledere til fagforeningsfolk. Hans oprigtige interesse i at mødes med folk uanset hvor i samfundet de arbejder eller bor, åbner vejen for en klar dialog, der kan gå begge veje."

Læs også Se med: Rytteriet fyrer jokes af på Folkemødet

Og det var Folkemøde-deltagerne tilsyneladende enige i, da Jacob Mark altså fik fleste stemmer. Og han blev da også lykønsket af den med-nominerede Mette Abildgaard efterfølgende.

Jacob Mark har som bevis på prisen modtaget en statuette, der går videre til næste års vinder, samt mulighed for at holde en tale på Hovedscenen ved næste års prisoverrækkelse.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik