Hækkerup knækket af Ellemann-comeback på Folkemødet

Socialdemokraten Nick Hækkerup havde svært ved at holde masken, da Jakob Ellemann-Jensen råbte ham ind i hovedet i bedste Bertel Haarder stil.

- Nick burde jo være bedre til at være omringet af jokes, da han sidder i den socialdemokratiske folketingsgruppe.

Sådan lød det sarkastisk fra Venstres Jakob Ellemann-Jensen, da han og socialdemokraternes Nick Hækkerup dystede i en joke battle under det nyligt overståede Folkemøde på Bornholm.

Og den kommentar fik publikum til at grine højlydt.

I det hele taget virkede Ellemann ganske veloplagt og kom da også sejrrigt ud af duellen, for Nick Hækkerup var sandt at sige ikke den bedste til at holde på masken, som er en forudsætning for at klare sig godt i en joke battle.

Allerede efter den første vandede vittighed kom Nick Hækkerup til at grine, men han fik siden hen udlignet efter at have fortalt verdens måske længste joke battle-joke.

Herfra var der dog ingen slinger i valsen fra Ellemanns side, der først leverede en Bertel Haarder-immitation og efterfølgende en decideret kontra på Hækkerups anden vits, der dermed gav bagslag for socialdemokraten.

Du kan se hele indslaget herunder med de to politikere, der efter joke battlen tog hul på en snak om politisk magt og humor sammen med TV 2 Lorrys journalist Nanna Holst.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Emil

Over 19.000 bakker Emil op: Offentligt ansatte skal have navnebeskyttelse

20171126-113538-l-1000x672we.jpg

Borgmester går af – her er hans nye job

vote-helsignoer.jpg

Kommunalvalget i Helsingør bliver en gyser

ond kø

playMiljøhensyn kan stoppe motorvej til Hillerød - politikerne er splittede

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere