Gunnar og Lone på Folkemøde: Fælles morgenmad og farvel

For syvende gang er ægteparret Brüsch fra på Folkemøde på Bornholm. I år kan du følge dem via deres video-dagbog her på siden.

00:28

Ved fællesmorgenmaden på Folkemødet 2018s sidste dag var der dækket op til 1500 mennesker og så var der underholdning på scenen.

- Det har været sjovt, spændende, hyggeligt og det har været overraskende, siger Lone Brüsch mens hun og ægtemanden Gunnar går og pakker deres kuffteretr. I dag slutter Folkemødet og der er fælles morgen mad foran Hovedscenen. Her er der dækket op til 1500 deltagere.

Gunnar og Lone Brüsch har set mange debatter og nogle gange også nogen, de ikke havde planlagt:

- Det er det der er det gode ved Folkemødet. A du laver et skema og siger "det vil jeg gerne" - og så sker der bare noget helt andet, siger Lone Brüsch med et smil. Lige nu sidder hun i haven i sine venners hus, ved Næs strand udenfor Allinge by og gør status. 

Læs også Jacob Mark vinder pris på Folkemødet

Der har været tid til at morgenbade, høre politiske debatter om yndlingsemnerne, natur, drikkevand, fllygtninge og til at nyde koncerten med Magtens Korridorer fredag aften på Hovedsceneen.

- Folkemødet er ejo en Folkefest. Det skal man huske. Man skal ikke bare gå ind og være en del af debatterne og sidde og lytte på. Man skal  også huske at have det rigtigt sjovt sammen, siger Gunnar Brüsch.

Gunnar og Lone Brüsch har allerede købt billetter til næste år´s Folkemøde.

Syvende gang på Folkemøde

Vi har fulgt Gunnar og Lone Brüsch fra Smørum på Folkemødet 2018. 

Læs også Hjemløse Påske og Pinse til Folkemøde: "Giv os et smil tilbage"

De er hovedstadsområdets måske mest samfundsinteresserede par. Og de glæder sig til taler og debatter, som andre glæder sig til musikken på årets Roskilde Festival.

Lone og Gunnar har hele livet haft en brændende interesse for både den store verden og den helt nære verden, og gennem årene har de været involveret i over 100 frivillige hverv i foreninger og organisationer.

Se indslaget om Lone og Gunnars Folkemøde - i aften på TV 2 Lorry kl 19.30.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik