Gunnar og Lone på Folkemøde: Fælles morgenmad og farvel

For syvende gang er ægteparret Brüsch fra på Folkemøde på Bornholm. I år kan du følge dem via deres video-dagbog her på siden.

- Det har været sjovt, spændende, hyggeligt og det har været overraskende, siger Lone Brüsch mens hun og ægtemanden Gunnar går og pakker deres kuffteretr. I dag slutter Folkemødet og der er fælles morgen mad foran Hovedscenen. Her er der dækket op til 1500 deltagere.

Gunnar og Lone Brüsch har set mange debatter og nogle gange også nogen, de ikke havde planlagt:

- Det er det der er det gode ved Folkemødet. A du laver et skema og siger "det vil jeg gerne" - og så sker der bare noget helt andet, siger Lone Brüsch med et smil. Lige nu sidder hun i haven i sine venners hus, ved Næs strand udenfor Allinge by og gør status. 

Der har været tid til at morgenbade, høre politiske debatter om yndlingsemnerne, natur, drikkevand, fllygtninge og til at nyde koncerten med Magtens Korridorer fredag aften på Hovedsceneen.

- Folkemødet er ejo en Folkefest. Det skal man huske. Man skal ikke bare gå ind og være en del af debatterne og sidde og lytte på. Man skal  også huske at have det rigtigt sjovt sammen, siger Gunnar Brüsch.

Gunnar og Lone Brüsch har allerede købt billetter til næste år´s Folkemøde.

Syvende gang på Folkemøde

Vi har fulgt Gunnar og Lone Brüsch fra Smørum på Folkemødet 2018. 

De er hovedstadsområdets måske mest samfundsinteresserede par. Og de glæder sig til taler og debatter, som andre glæder sig til musikken på årets Roskilde Festival.

Lone og Gunnar har hele livet haft en brændende interesse for både den store verden og den helt nære verden, og gennem årene har de været involveret i over 100 frivillige hverv i foreninger og organisationer.

Se indslaget om Lone og Gunnars Folkemøde - i aften på TV 2 Lorry kl 19.30.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Lauritz Lindboe Wind overfald blurred

playS vil give voldsdømte karantæne fra barer om natten

amdisenogbjørstorp

"Et forsøg på snyd" før drama-valg i S: Samme kreditkort oprettede 33 medlemskaber

20160309-162009-3-1920x1281we

Gentoftes stemmesluger tjekker ud - nu kaster de andre sig over byttet

Hans Toft 2018

Går af efter 28 år som borgmester: ”Han symboliserede det kommunale Konservative”

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere