Serie Fødevarerevolutionen fra Frederiksberg

30:06

Dette afsnit

Fødevarerevolutionen: Hemmeligheden bag din moderne øl (3:4)

Danmark er et øl-land, og med Carlsberg er vi størrelsesmæssigt i top 4 i verden, når det gælder bryggerier. I dag ved vi meget om øl, men historisk set er det forholdsvis nyt. Man bryggede løs ude på gårdene, og måtte bruge erfaringen til at styre efter, uden helt at vide, hvad der var forskellen på godt og dårligt øl. Bliv klog på øl-syge, himmelsk gær og nye trends som kontrolleret, ældet øl.

Fødevarevidenskabens historie 3 – Gyldent øl med himmelsk gær-drys er produceret af Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD)

22/05/2019

Landbohøjskolen på Frederiksberg har spillet en vigtig rolle for, at vi i dag har sunde og sikre fødevarer, der kan holde sig i længere tid. Stedet spiller stadig en vigtig rolle for, at vi i fremtiden kan sikre mad nok til klodens voksende befolkning på en bæredygtig måde. Få indsigt i fødevarevidenskabens banebrydende udvikling og store betydning for samfundsudviklingen med rødder på Rolighedsvej på Frederiksberg. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg er i dag en del af Københavns Universitet.

Foto: Sort-hvide/Sepia billeder: Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Danmark på film. 

Afsnit

Alle serier A-Å