Serie Fødevarerevolutionen fra Frederiksberg

33:42

Dette afsnit

Fødevarerevolutionen: Fremtidsmad i en udfordret tid (2:4)

I dag sætter udfordringer med klimaet, FN’s verdensmål for bæredygtighed og ikke mindst et folkekrav - som især kommer fra de unge - et stort spørgsmålstegn ved vores nuværende fødevareproduktion. Måske står vi på tærsklen af en ny revolution, hvor det er fødevarevidenskaben, som den på KU FOODS, der skal komme med løsninger til at kunne brødføde en stigende befolkning på en bæredygtig måde, så kloden kan følge med.

Fødevarevidenskabens historie – Revolutionen fra Frederiksberg, del 2 er produceret af Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD)

22/05/2019

Landbohøjskolen på Frederiksberg har spillet en vigtig rolle for, at vi i dag har sunde og sikre fødevarer, der kan holde sig i længere tid. Stedet spiller stadig en vigtig rolle for, at vi i fremtiden kan sikre mad nok til klodens voksende befolkning på en bæredygtig måde. Få indsigt i fødevarevidenskabens banebrydende udvikling og store betydning for samfundsudviklingen med rødder på Rolighedsvej på Frederiksberg. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg er i dag en del af Københavns Universitet.

Foto: Sort-hvide/Sepia billeder: Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Danmark på film. 

Afsnit

Alle serier A-Å