Fødevarerevolutionen fra Frederiksberg

Landbohøjskolen på Frederiksberg har spillet en vigtig rolle for, at vi i dag har sunde og sikre fødevarer, der kan holde sig i længere tid. Stedet spiller stadig en vigtig rolle for, at vi i fremtiden kan sikre mad nok til klodens voksende befolkning på en bæredygtig måde. Få indsigt i fødevarevidenskabens banebrydende udvikling og store betydning for samfundsudviklingen med rødder på Rolighedsvej på Frederiksberg. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg er i dag en del af Københavns Universitet.

Foto: Sort-hvide/Sepia billeder: Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Danmark på film. 

Fødevarerevolutionen: Fra sur mælk til eksporteventyr (1:4)

Fødevarevidenskabens historie – Revolutionen fra Frederiksberg, del 1 er produceret af Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD)
22/5/2019