Fantastiske Fællesskaber 2019: Se de første kandidater her

TV 2 Lorry leder efter fællesskaber, der rækker ud og skaber positiv forandring i deres lokalområde. Der er 100.000 kr. på højkant. Meld jer til nu!

Hus Forbis Fodboldhold var de første, der meldte sig til Fantastiske Fællesskaber her i Hovedstadsområdet. Hus Forbi er en non-profit organisation, der taler socialt udsatte og hjemløses sag og giver hjemløse mulighed for at tjene deres egen penge igennem salg af avisen Hus Forbi.

At spille fodbold sammen er en mulighed for at samles om noget, mange har spillet i deres barndom. Det er fællesskab, frikvarter og muligheden for at samles om at lave noget sundt og sjovt. Stemningen ved gadefodboldkampene er altid høj og rummeligheden er stor.

Skulle Hus Forbis fodboldhold gå hele vejen og vinde præmiesummen på 100.000 kr., vil de blive omsat i udstyr som trænigsddragte, bolde og drikkedunke - og give spillerne mulighed for at være med i flere turneringer.

- Lige nu samler de flasker og sælger t shirts for at råd til tøj, bolde og transport. Fodboldklubben trænger til en indsprøjtning og så fortjener de prisen
De er hjælpsomme og altid meget åbne for en hyggelig snak, fortæller Lene, der selv er Hus Forbi sælger.

(Artiklen fortsætter under boksen)

Om Fantastiske Fællesskaber

Hus Forbis fodboldhold er et godt eksempel på fællesskaber, der har et højere formål end selve det boldspil, der er omdrejningspunktet, og dermed en god kandidat til Fantastiske Fællesskaber 2019.

Misisonen går ud på at styrke de fællesskaber her i Hovedstadsområdet, der tager et samfundsansvar ud over det sædvanlige, som inspirerer, og som har vigtig viden, andre kan lære af.

Så er du selv med i et fantastisk fællesskab - eller kender du nogen, som er - så hop ind på Fantastiske Fællesskaber og fortæl os, hvordan I på frivilige basis gør en indsats ud over det sædvanlige. 

(Artiklen fortsætter under boksen)

Andre der har meldt sig til Fantastiske Fællesskaber 2019

Tilmeldingen er åben til og med d. 18. september. Derefter vælger TV 2 Lorrys jury, hvilke af de tilmeldte fællesskaber, der skal nomineres til Årets Fantastisk Fællesskab 2019 og dermed er med i konkurrencen om den store pris på 100.000 kr.

(Artiklen fortsætter under boksen)

Jury Fantastiske Fællesskaber 2019 i Hovedstadsområdet

Når juryen har peget på fem særligt inspirende fælleskaber blandt de tilmeldte, lægger vi det ud i det åbne, hvem der skal vinde hæderen og den store pris.

Vi på TV 2 Lorry laver præsentationsvideoer af de nominerede fællesskaber, og derefter kan kan alle gå ind og stemme på deres favoritter. Videoerne og afstemningen vil være klar d. 4. november 2019.

Køreplan for Fantastiske Fællesskaber 2019