En vild historie

En sognerådsformand, der snupper kommunens kassebeholdning og stikker af med en ung bakkesangerinde. En borger, der var så opsat for at få skattefradrag, at han satte sig tydelige farvespor på rådhusets fine fliser. Og så var der dengang viceborgmesteren selv måtte gå i køkkenet til julefrokosten, fordi kokken havde drukket sig fuld.

Det er bare nogle af de vilde historier, du kan møde i ”En Vild Historie på Rådhuset”. I sæson 2017 af serien kan du nemlig opleve, nogle af de bemærkelsesværdige episoder, der er foregået på hovedstadsområdets mange rådhuse tilbage i tiden.

En vild historie – plyndringer, togkatastrofe og mordbrænder (1:5)

Jens Nielsen, der huserede i Hvidovre, blev den sidste danske henrettede i fredstid. I første afsnit af ”En vild historier” kan du blandt andet høre, hvorfor han var berygtet ud over de danske grænser. Vi dykker også ned i svenskernes brutale plyndringer af Brøndbyøster, faldskærmsudspringeren, der kom for højt op at flyve, og vi genfortæller historien om en af Danmarkshistoriens største togulykker. Selvom der ser fredeligt ud, er Vestegnen fuld af grufulde, utrolige og vilde historier.
23/11/2016