En vild historie

En sognerådsformand, der snupper kommunens kassebeholdning og stikker af med en ung bakkesangerinde. En borger, der var så opsat for at få skattefradrag, at han satte sig tydelige farvespor på rådhusets fine fliser. Og så var der dengang viceborgmesteren selv måtte gå i køkkenet til julefrokosten, fordi kokken havde drukket sig fuld.

Det er bare nogle af de vilde historier, du kan møde i ”En Vild Historie på Rådhuset”. I sæson 2017 af serien kan du nemlig opleve, nogle af de bemærkelsesværdige episoder, der er foregået på hovedstadsområdets mange rådhuse tilbage i tiden.

Hør vilde historier fra fortiden. I dette afsnit får du historier fra rådhusene i Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Hvidovre og Solrød.

En Vild Historie - På Rådhuset (2:7)

Den tidligere bykonge i Brøndby Keld Rasmussen er ikke bange af sig. I dette afsnit fortæller han, hvad der skete den dag, han ene mand smed protesterende nynazister ud af rådhuset. Du får i dette afsnit også vilde og farverige historier fra rådhusene i Dragør, Frederiksberg, Hvidovre og Solrød.
13/10/2017