Teslaer på stribe i brand - stod i ladestander

Branden var så kraftig, at brandvæsenet måtte have assistance. Årsagen til branden kan enten være en kortslutning eller en bevidst handling, og politiet hælder til, branden har været påsat.

Tre Teslaer og en Seat er tidligt lørdag morgen brændt helt ud i Ølstykke.

- De fire biler stod ved siden af hinanden og var alle i lader, men vi har endnu ingen brandårsag, siger Henrik Thelin, vagthavende ved Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Bilerne var parkeret på en parkeringsplads ved Dronning Dagmars Vej.

- Vi får anmeldelsen klokken 4.35 og er først blevet færdige her kvart over syv, siger indsatsleder fra Frederiksborg Brand og Redning, Ole Hermansen, til TV 2 Lorry.

Han uddyber, at branden først var opstået i de to af bilerne, men brandudviklingen så voldsom, at ilden spredte sig. Derfor måtte brandvæsenet have hjælp.

- Branden var så kraftig, at vi fik assistance fra Beredskab Øst. De har nemlig et et specialkøretøj med en container, som kan bruges, hvis der bliver ved med at blive udviklet varme, siger Ole Hermansen.

Og det gjorde der i Seat'ens batterier.

- Derfor fyldte vi simpelthen containeren med vand, så vi fik batterierne druknet ved at få bilen deri. Den er nu borttransporteret til en lukket plads, hvor den skal blive i 48 timer, siger Ole Hermansen.

Brandårsagen er ukendt, men politiet hælder alligevel til, at branden har været påsat, oplyser Nordsjællands Politi lørdag formiddag til Ritzau.

- Vi ved ikke, om det er sket på grund af en kortslutning, eller om der er tale om en forsætlig brandstiftelse, men i øjeblikket hælder vi mest til, at branden er påsat, siger Henrik Thelin.

Han fortæller, at området i den senere tid har været plaget af en del ildspåsættelser.

Hvad undrer du dig over?

_

_


_

_


Mest læst i dag

Se flere

112

Brand Amager

Beredskab rykker ud til brand: Beboere opfordret til at lukke vinduerne

Otte kvinder dømt for at hyre folk til at stjæle hund

Pernille Beckmann

Politi om chikanesag mod borgmester: "Det er en hastesag"

20211029-203353-L-8256x4635ma

Borgmester i chok efter flaskekast mod hus: Politiet vil hæve sikkerhed omkring mig


Egedal


Forsiden lige nu

Se flere