Politiet efterlyste voldsmand: Nu har han meldt sig selv

Torsdag efterlyste Nordsjællands Politi en mand, som man formodede stod bag et voldeligt overfald begået i Smørum - nu har han meldt sig selv.

Den 8. december 2019 blev en mand overfaldet i Smørum Centret.

Torsdag udsendte Nordsjællands Politi en efterlysning af voldsmanden, som blev fanget på video.

Ifølge politiet omhandlede sagen en køretur fra Københavns Indre By til Smørum Centret, hvor der efterfølgende opstod uenighed om betalingen.

Episoden medførte, at passageren blev overfaldet brutalt, hvilket resulterede i en brækket næse og en stor flænge i baghovedet.

Den formodede gerningsmand bag overfaldet var chaufføren, men politiet har ikke haft held til at finde ham på egen hånd. Derfor blev to billeder af voldsmanden offentliggjort.

Allerede nu - dagen efter efterlysningen - er manden identificeret.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- Den formodede gerningmand er klar over, at vi er bekdnte med hans identitet, og næste step i sagen er derfor, at han kommer ind til en afhøring, så vi kan høre hans version af episoden, siger politikommissær Camilla Priegel fra Nordsjællands Politi.

Borgertips og advokathenvendelse

Efter billederne er blevet vist i medierne har flere borgere uafhængigt af hinanden kontaktet Nordsjællands Politi og angivet det samme navn på manden på billederne.

Samtidig har selvsamme mand via en forsvarsadvokat kontaktet politiet med henblik på en udredning af hændelsen, og derfor er han ikke længere efterlyst.

- Vi sætter enormt stor pris på de mange henvendelser, som potentielt kan føre til, at vi kan tage et stort skridt fremad i vores efterforskning.

- Borgernes tip i sagen fortæller os nok engang, at de står klar til at hjælpe os, hvis vi måtte have brug for det, og det er vi ekstremt glade for, slutter Camilla Priegel.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Rådhus

Borgerservice lukket efter bombetrussel

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere