Far fandt sin datter voldtaget: I dag begynder retssag

I september sidste år blev en 20-årig kvinde udsat for voldtægt i Ølstykke. Far fandt hende på en mark ved hjælp af funktionen "Find My iPhone".

I dag stilles to bulgarske mænd på 31 år for Retten i Hillerød, hvor de er tiltalt for voldtægt og medvirken til voldtægt.

En 20-årig kvinde blev voldtaget ved 1-tiden natten til den 25. september sidste år. Det foregik i en bil, og kvinden ringede efterfølgende efter sin far. Hun vidste ikke, hvor hun befandt sig, men faren frem til datteren ved at bruge funktionen 'Find My iPhone', der benytter telefonens GPS. Det skriver Ekstra Bladet. 

Nægter sig skyldige

Ifølge tiltalen begik den ene 31-årige bulgarer voldtægten på bagsædet af bilen, mens den anden var chauffør. Chaufføren rørte ikke kvinden, men han er alligevel tiltalt for medvirken til voldtægten. Bulgarerne nægter sig begge skyldige. 

Mændene var til den samme fest som den 20-årige kvinde i en privat lejlighed. Hun kendte dem ikke i forvejen men tog imod et lift. Den 20-årige var stærkt beruset med en promille på 2.07. Det udnyttede bulgarerne, lyder tiltalen ifølge Ekstra Bladet.

Politiet var i starten på bar bund i sagen, men knap syv uger efter voldtægten blev de to bulgarere anholdt og varetægtsfængslet.

Fængsel, udvisning og erstatning

Straffen for voldtægt er blevet skærpet, og hvis bulgarerne bliver fundet skyldige risikerer de op mod fire års fængsel. Ifølge Ekstra Bladet kræves bulgarerne også udvist og dømt til at betale erstatning til den 20-årige kvinde.

Retten i Hillerød har afsat to dage til retssagen, hvor der skal afhøres en del vidner - heriblandt dem som deltog i festen forud for voldtægten. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere