Erfaren Stenløse-ingeniør tog rally-sejr

Line Lykke Jensen fra Stenløse tog sammen med hendes makker, Jacob Madsen, endnu en spektakulær sejr i deres Opel ADAM.

Den 20-årige komet fra Dianalund er dansk rallysports store håb, og i weekenden cementerede han alle forventningerne ved sammen med sin erfarne codriver Line Lykke Jensen fra Stenløse at tage endnu et stort skridt mod Danmarksmesterskabet i Rally i mesterskabet for tohjulstrukne biler under 1600 ccm.

Ved mål i Anderup El Rally på  Vestfynske landeveje var Jacob Madsen og Line Lykke Jensen 46 sekunder foran nummer to, og i løbets samlede resultat kørte de i kamp med mange firehjulstrukne biler med 100 hestekræfter mere deres Opel ADAM R2 ind på en sensationel fjerdeplads ud af 68 startende mandskaber.

Det skriver Opel Danmark i en pressemeddelelse.

- Det er sindssygt dejligt. Det havde jeg ikke regnet med, for der var mange hurtigere biler på startlisten, kommenterede Jacob Madsen ved mål.

- Det er den fedeste følelse, for at blive nr. 4 generelt havde jeg ikke turdet tro på, lød det fra Line Lykke Jensen, der til daglig er ingeniør og bor i Stenløse.  

For en uge siden viste Line Lykke Jensen og Jacob Madsen de samme takter, da de i første afdeling af den prestigefyldte rallysprintserie Yokohamamesterskabet kørte den lille Opel ind på førstepladsen foran den tidligere danmarksmester Jørgen Hansen i en Porsche 997 GT3 Cup-racer.

Resultaterne peger mod en international karriere, og Jacob Madsen bekræfter, at der arbejdes i den retning:

- Opel i Tyskland er interesserede i, at vi til næste år kører en fuld sæson i europamesterskabet i rally for juniorer, og senere på året skal vi køre to EM-løb som forberedelse,” fortæller Jacob Madsen.

Næste afdeling af danmarksmesterskabet i rally køres lørdag den 25. juni på landevejene omkring Slagelse.

Fakta om DIF Danmarksmesterskabet.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere