Borgmester inviterer på kaffe: Intet er for stort eller småt

Fremover kan borgere i Egedal kommune snakke om stort og småt med borgmesteren. Åben dialog er nemlig forudsætning for gode løsninger, mener han.

Nu er det ikke længere nødvendigt med formelle mails og lange ventetider for de borgere, der har noget på hjertet. 

Den første torsdag i måneden vil borgmesteren i Egedal nemlig byde borgerne på en kop kaffe og en sludder - og dermed gøre vejen til Rådhuset kortere. 

- Jeg mener, at forudsætningen for gode løsninger i Egedal Kommune er en pben og ligefrem dialog med borgerne. Derfor har jeg besluttet at invitere borgerne til åbne kaffemøder, hvor vi ansigt til ansigt kan tale sammen og lytte til hinandens synspunkter, siger Karsten Søndergaard (V). 

Kaffemøder skal gøre begge parter klogere

Det er første gang at borgmesteren indfører de uformelle møder på rådhuset. Men allerede i maj sidste år, tog Karsten Søndergaard initiativ til 'kaffemøder' ude hos kommunens institutioner, efter en undersøgelse viste, at det haltede med serviceniveauet. 

Dette års første kopper serveres torsdag den 4. oktober.  Og ifølge borgmesteren er intet for stort eller småt - og kan dreje sig om alt lige fra kommunens udvikling til serviceniveauet. 

- Jeg vil ikke kunne sagsbehandle, og det er heller ikke sikkert, at vi finder en her-og-nu-løsning. Men vi kan gøre hinanden klogere på vigtige spørgsmål, siger borgmesteren. 

Alle borgere velkomne - og det kræver ingen tilmelding at deltage, oplyser kommunen. Uanset om man har ris, ros eller bare er nysgerrig, er kaffen klar fra kl. 16.30 på Egedal Rådhus. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Lauritz Lindboe Wind overfald blurred

playS vil give voldsdømte karantæne fra barer om natten

amdisenogbjørstorp

"Et forsøg på snyd" før drama-valg i S: Samme kreditkort oprettede 33 medlemskaber

20160309-162009-3-1920x1281we

Gentoftes stemmesluger tjekker ud - nu kaster de andre sig over byttet

Hans Toft 2018

Går af efter 28 år som borgmester: ”Han symboliserede det kommunale Konservative”

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere