Borgmester byder på kaffe

Bor du i Egedal og har et emne eller to, som du gerne vil diskutere med borgmesteren? Så får du nu mulighed for at gøre det over en kop kaffe.

Egedal Kommunes serviceniveau scorer ikke ligefrem topkarakterer, viser en ny undersøgelse, der er foretaget af EPSI Rating. 

Det vil borgmester Karsten Søndergaard, Venstre, lave om på. 

- Jeg er overrasket over, at Egedal Kommune bliver bedømt til at ligge så lavt, når det handler om vores service, udtaler Karsten Søndergaard i en pressemeddelelse.

Tidligere på måneden forklarede borgmesteren, at han ønskede at tage initiativ til at mødes med borgerne og få skabt et åbent forum, hvor kommunens service kan blive diskuteret.

Tanke fører til handling, og nu melder Karsten Søndergaard ud, at han byder borgerne på kaffe og en god gammeldags ansigt til ansigt-snak, der skal foregå til små møder rundt omkring i byen. 

Begynder på skolebænken

Der vil være mulighed for at vende alle tænkelige emner med Karsten Søndergaard til kaffemøderne, men han har helt bevidst valgt at lægge første møde på Lærkeskolen, da kvaliteten af byens skoler er et omdiskuteret emne blandt borgerne i den offentlige debat. 

- Jeg glæder mig rigtig meget til det første kaffemøde ude på Lærkeskolen, siger borgmesteren og håber, at emner som inklusion og det faglige niveau vil komme på dagsordenen. 

- I Byrådet kan vi jo sagtens mene, at vi har et ganske fornuftigt serviceniveau i Egedal Kommune, (...) men det hjælper jo ikke noget, hvis borgerne ikke deler den opfattelse, konstaterer Karsten Søndergaard afsluttende.

Det første kaffemøde bliver afholdt d. 7. juni kl. 8 på Lærkeskolen. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Lars Løkke Rasmussen

Man skal passe på med at undervurdere Lars Løkke Rasmussen, lyder det fra de konservative

Simon Aggesen

Borgmester med ”upassende” aprilsnar om corona – nu beklager han

Hvidovre Hospital, Fødsel

Sundhedsordfører: Rettigheder til fødende er ikke nok

20180726-151308-7-1920x1277we

Bekymrede forældre i Greve: Vores børn kan se porno i skoletiden

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere