68-årig mand sigtet for at dræbe kone i nat

Den 63-årige kvinde menes at være dræbt i parrets hjem i Stenløse.

En 68-årig mand fra Stenløse er søndag aften blevet sigtet for drab på sin 63-årige hustru, oplyser Nordsjællands Politi til Ritzau.

Manden skal efter planen fremstilles i grundlovsforhør mandag formiddag.

- Vi får en anmeldelse fra en person, som oplyser, at han er på vej til at begå selvmord oppe i Hundested, og han nævner i den forbindelse, at årsagen er, at han har slået sin kone ihjel, og at hun skulle befinde sig på hjemmeadressen, siger vagtchef Peter Olesen.

Politiet får herefter fat i manden ved havnen i Hundested og anholder ham "uden dramatik". Samtidig bliver der sendt en patrulje til adressen i Stenløse, hvor man finder den livløse kvinde, der efterfølgende bliver konstateret død af en læge.

Politiet ønsker endnu ikke at oplyse, hvordan kvinden er blevet dræbt, og man er tidligt mandag morgen i færd med at afhøre den drabsmistænkte.

- Omstændighederne bag drabet kommer formentlig først efter grundlovsforhøret. Lige nu skal han også lige have lov til at forklare sig, og vi skal være sikre på, at det er ham, der har gjort det, siger Peter Olesen.

Der er blevet sikret spor fra gerningsstedet, mens der også søges efter spor på strækningen mellem Stenløse og Hundested, hvor den 68-årige kørte i bil, inden han kontaktede ordensmagten.

De pårørende er blevet underrettet i sagen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere