55-årig biograf-ruin skal på tvangsauktion

Stenløse Bio har ligget der i over 55 år, men efter den tidligere i år blev udsat for en heftig brand, skal den nu på tvangsauktion.

I starten af maj hærgede en påsat brand Stenløse Bio, nu, blot et halvt år senere, skal de sørgelige rester på tvangsauktion. 

quote Biografen var jo udsat for en heftig brand tidligere på året, så jeg tvivler på, at ejendomsværdien stadig ligger i laget på 1,2 millioner kroner.

Trine Peters, afdelingsleder hos itvang.dk

- Det er korrekt. Den gamle biograf-bygning på Gartnervænget i Stenløse skal på auktion tirsdag 20. december kl. 11.00 ved Retten i Hillerød, siger Trine Peters, der er afdelingsleder hos itvang.dk, til Lokalavisen Egedal. 

Det er Nykredit, der har begæret biografen på tvangsauktion. Biografens ejer har en gæld på over 1,6 millioner kroner, hvoraf størstedelen, omkring 1 million kroner, er til Nykredit.

Nu venter en auktion, hvor grundens erhvervsareal på 601 kvadratmeter har en grundværdi på 658.600 kr. og en ejendomsværdi på over 1,2 millioner kroner.  

Men selvom det er værdien på papiret, så er det langt fra sikkert, at den kommer til at blive solgt for så meget. 

- Biografen var jo udsat for en heftig brand tidligere på året, så jeg tvivler på, at ejendomsværdien stadig ligger i laget på 1,2 millioner kroner. Vi skal nok et godt stykke ned, siger Trine Peters, afdelingsleder hos itvang.dk.

Stenløse Bio åbnede i 1959.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Skoven er den perfekte legeplads - her er to gode lege i det fri

Vandværket

Restaurant-festival lægger stilen om - tilbyder kun gourmetmad som takeaway

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere