20-årig voldtaget i bil og smidt af på mark i Ølstykke

I september blev en ung kvinde på 20 år voldtaget i en bil og senere fundet forslået på en mark. Politiet har indtil torsdag hemmeligholdt sagen.

Voldtægten foregik i Ølstykke, hvorfra den 20-årige kommer.

Den 25. september ringede en 20-årig kvinde til politiet og fortalte, at hun var blevet voldtaget. Forinden var hun blevet fundet forslået på en mark ved Ølstykke. 

Vi har ikke haft navne og adresser. Det er lykkedes nu. 

Bente Schnack, senioranklager, Nordsjællands Politi

Fysiske undersøgelser af den unge kvinde viste, at et fuldbyrdet samleje havde fundet sted. Det skete ifølge kvindens forklaring på bagsædet af en bil, hvor én mand var chauffør, mens den anden holdt hende fast med vold og trusler om vold. 

Læs også Kvinder antastes: Gå ikke alene på campusområde

Sagen har indtil i går - hvor der kom gennembrud i sagen - været hemmeligholdt for offentligheden af hensyn til efterforskningen. Det fortæller senioranklager ved Nordsjællands Politi, Bente Schnack, til Ekstra Bladet fredag. 

- Det har været vanskeligt at få lokaliseret og fundet de to mænd. Vi har ikke haft navne og adresser. Det er lykkedes nu. 

Læs også Voldtægtsoffer blev pisket og knivstukket: 47-årig mand udvises

Der er tale om to bulgarere, som begge er 30 år. De fremstilles i dag i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Det menes, at de har opholdt sig i Danmark i tiden efter voldtægten, men det er også en mulighed, at de har været bortrejst.

Politiet har desuden den opfattelse, at de to mænd kender hinanden i forvejen, men hvorfor kvinden sad i bilen med dem, kan Bente Schnack ikke oplyse. 

- Jeg kan på nuværende tidspunkt kun fortælle om indholdet i sigtelsen, og deraf fremgår det ikke, hvorfor de var i bil sammen. 

Læs også 60-årig sigtet for at bestille overgreb på børn

Bente Schnack fortæller desuden til Ekstra Bladet, at det er uklart, hvordan de to bulgarere forholder sig til sigtelsen. De er indtil videre varetægtsfængslet til den 6. december. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik