15-årig pige jager tre overfaldsmænd på flugt

Tre mænd fortryder formentlig, at de søndag aften overfaldt en 15-årig pige fra Jyllinge.

Tre mænd overfaldt søndag aften en 15-årig pige fra Jyllinge. Det viste sig at være en meget dårlig idé, skriver Lokalavisen.

Den 15-årige pige var på vej hjem på cykel, da hun i Ølstykke pludselig blev standset af tre fremmede mænd. Den ene spærrede cykelstien for hende med en knallert.

Pigen, der dyrker kampsport, bad mændene om at flytte sig. Det nægtede de. I stedet gik to af dem hen til pigen og væltede hende af cyklen nær et busstoppested ved Værebrovej og Tangbjergvej.

Overfaldsmændene forsøgte at lyne pigens jakke op, og en af mændene tog hånden op under jakken på hende, mens de spurgte, om hun havde mobiltelefon og penge på sig. Pigen blev desuden revet på kinden og ned af halsen.

Den 15-årige frygtede, at mændene ville forsøge på noget seksuelt, og det fik hende til at slå bremsen eftertrykkeligt i. Hun gav den ene overfaldsmand et spark i ribbenene, og den anden et slag i ansigtet.

Derefter hopper pigen op på sin cykel igen og kører til sit hjem i Jyllinge.

Overfaldet fandt sted søndag aften klokken cirka 21.20.

Den 15-årige pige ser kort efter, at bus 600 holder ind ved busstoppestedet, oplyser Nordsjællands Politi til Lokalavisen. Politiet vil meget gerne høre fra vidner, som kan have set de tre overfaldsmænd.

Den ene beskrives som cirka 16 år, cirka 175 cm høj og kraftig af bygning, mens de to andre beskrives som mellem 20 og 25 år og cirka 180 centimeter høje. Alle tre er af anden entnisk baggrund end dansk og taler dansk med accent. De bar alle tre dynejakker.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

nedim_yasar.jpg

Dømte mænd vil frifindes for drab på radiovært Nedim Yasar

kulde frost vinter vinterbadning

playVinterbadere sigtet for at mødes i sø

bilbrande vestegnen gladsaxe og ishøj d. 17 januar 2021

Travl nat: Politiet rykker ud til flere bilbrande

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere