Dyrehospitalet

Alle der har med dyr at gøre ved, hvor vigtig hjælpen er, når ens bedste ven er syg eller er kommet til skade. I denne serie kan du få et indblik i mange af de behandlinger og operationer, som Dyrehospitalet City Syd og Biersted Dyrehospital hver dag foretager. Behandlinger, der på godt og ondt bliver udført for dyrets bedste og med en spændt ejer, der venter i baggrunden og håber på det bedste.

Dyrehospitalet er en serie i 12 afsnit produceret af TV 2 Nord.

I dette afsnit må Morten overbringe en sørgelig besked til ejeren af en kanin. Marianne har fået til opgave at røngtenfotografere et føl på kryds og tværs, så den kommende ejer ikke får en ubehagelig overraskelse med i købet. Og så får dyrlægerne en af de tungere opgaver, da en stor hund med store rygproblemer ankommer til Dyrehospitalet City Syd. Reportage fra Dyrehospitalet City Syd i Aalborg og Biersted Dyrehospital.

Dyrehospitalet (7:12)

I dette afsnit må Morten overbringe en sørgelig besked til ejeren af en kanin. Marianne har fået til opgave at røngtenfotografere et føl på kryds og tværs, så den kommende ejer ikke får en ubehagelig overraskelse med i købet. Og så får dyrlægerne en af de tungere opgaver, da en stor hund med store rygproblemer ankommer til Dyrehospitalet City Syd. Tilrettelæggelse: Søren Broust Hansen og Torben Hedemose
13/7/2016