Dyrehospitalet

Alle der har med dyr at gøre ved, hvor vigtig hjælpen er, når ens bedste ven er syg eller er kommet til skade. I denne serie kan du få et indblik i mange af de behandlinger og operationer, som Dyrehospitalet City Syd og Biersted Dyrehospital hver dag foretager. Behandlinger, der på godt og ondt bliver udført for dyrets bedste og med en spændt ejer, der venter i baggrunden og håber på det bedste.

Dyrehospitalet er en serie i 12 afsnit produceret af TV 2 Nord.

I dette afsnit kan du møde Spencer - en Golden Retreiver der har fået lungebetændelse, og som dyrlægerne har en del udfordringer med at komme til livs. Og så kigger vi ned i mikroskopet for at se nærmere på hestepærer. Hestens efterladenskaber fortæller nemlig dyrlægerne, om hesten skal i behandling. Vi følger også en gen-operation af en kat, der har slikket så meget i et operationssår, at det ikke vil hele. Men dette afsnit starter på kontoret i Skalborg, hvor Thomas skal operere på patient som han kender vældig godt - hans egen hund! Reportage fra Dyrehospitalet City Syd i Aalborg og Biersted Dyrehospital.

Dyrehospitalet (6:12)

I dette afsnit kan du møde Spencer - en Golden Retreiver der har fået lungebetændelse, og som dyrlægerne har en del udfordringer med at komme til livs. Og så kigger vi ned i mikroskopet for at se nærmere på hestepærer. Hestens efterladenskaber fortæller nemlig dyrlægerne, om hesten skal i behandling. Vi følger også en gen-operation af en kat, der har slikket så meget i et operationssår, at det ikke vil hele. Men dette afsnit starter på kontoret i Skalborg, hvor Thomas skal operere på patient som han kender vældig godt - hans egen hund! Tilrettelæggelse: Søren Broust Hansen og Torben Hedemose
12/7/2016