Dyrehospitalet

Alle der har med dyr at gøre ved, hvor vigtig hjælpen er, når ens bedste ven er syg eller er kommet til skade. I denne serie kan du få et indblik i mange af de behandlinger og operationer, som Dyrehospitalet City Syd og Biersted Dyrehospital hver dag foretager. Behandlinger, der på godt og ondt bliver udført for dyrets bedste og med en spændt ejer, der venter i baggrunden og håber på det bedste.

Dyrehospitalet er en serie i 12 afsnit produceret af TV 2 Nord.

I dette afsnit af Dyrehospitalet får dyrlægen Thomas en tæve ind til akut behandling, da den er tæt på at dø. Og så tager dyrlægen Marianne ud til en hest der har store mavesmerter. Vi ser også med, når en Fransk Bulldog skal have fjernet en del af ganevævet. Og så har Dyrehospitalet også fået besøg af et eksotisk dyr, der har fået forstoppelse.

Dyrehospitalet (2:12)

I dette afsnit af Dyrehospitalet får dyrlægen Thomas en tæve ind til akut behandling, da den er tæt på at dø. Og så tager dyrlægen Marianne ud til en hest der har store mavesmerter. Vi ser også med, når en Fransk Bulldog skal have fjernet en del af ganevævet. Og så har Dyrehospitalet også fået besøg af et eksotisk dyr, der har fået forstoppelse. Tilrettelæggelse: Søren Broust Hansen og Torben Hedemose. Reportage fra Dyrehospitalet City Syd i Aalborg og Biersted Dyrehospital.
5/7/2016