Mistillid og opsigelser i Dragør

To nye ledere på Dragør Skole sagde forleden op. Lærere og pædagoger har sendt mistillidserklæring til skoleforvaltningen.

Lærere og pædagoger på Dragør Skole har fået nok. 

Skolenedlæggelser, skolefusioner, ny ledelsesstruktur, nedskæringer, omstruktureringer - og senest to nye ledere som torsdag opsagde deres stillinger.

I et åbent brev, som lærerne og pædagogerne har lagt på Facebookgruppen DragørNyheder, sender de skoleforvaltningen en mistillidserklæring.

Ifølge Amagerbladet retter de især skytset mod kommunens skolechef og mod velfærdsdirektøren, som de ansatte ikke mener har evnet at skabe rammerne for et tillidsbærende samarbejde med ledere, pædagoger og lærere på skolen.

Men også borgmesteren, politikerne og kommunaldirektøren bliver kritiseret for ikke at have evnet at gøre noget ved det manglende samarbejde.

Efter et hastemøde i kommunens børne-, kultur- og fritidsudvalg har et  flertal bestående af A, C, O og V besluttet, at skolechefen skal redegøre for, hvad hun vil sætte i værk for at genoprette tilliden - samt give sit svar på lærerne og pædagogernes kritik og påstande.

Også tillidsrepræsentanterne fra Dragør Skole er blevet bedt om at redegøre for, hvad de mener der skal til for at genoprette tilliden.

Ifølge avisen skal begge svar behandles politisk den 2. august.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

udlejningskøretøjer

Flertal vil opkræve højt gebyr fra udlejningsløbehjul og cykler: Helt absurd, lyder kritikken

20201209-103931-L-1920x1280we

Kritikere vil udskyde Lynetteholm-plan til efter nedlukning - online debat er ikke nok

Line Barfod

Politisk sværvægter valgt som Enhedslistens borgmesterkandidat

Ulovlig hegn ved havn

playTrodser regler og indhegner havnefront: "Det er at pisse på fællesskabet," raser politiker

Dragør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere