Dragør har færre sygedage

De seneste år har Dragør Kommune kæmpet for at få medarbejdertrivslen op og sygefraværet ned. Seneste tal peger på, at det er lykkedes.

Hver medarbejder i Dragør Kommune har siden 2015 sænket sit sygefravær fra 13,4 dage per medarbejder til 11,3 i 2017. Dermed er Dragør på tre år sprunget fra en plads som nummer 85 i 2015 til en 29. plads ud af 98 kommuner på landsplan.

Og faldet glæder borgmesteren i Dragør, da kommunen de seneste år har haft stort fokus på at sænke sygefraværet:

- Det er virkelig flot, og jeg vil derfor gerne sende en stor tak for indsatsen til alle kommunens decentrale institutioner og enheder samt HovedMedarbejderUdvalget. Vi tager udgangspåunkt i, at alle gerne vil gå på arbejde og have et positivt arbejdsliv. Det giver bedre trivsel, mere overskud hos den enkelte medarbejder og kollegerne og dermed bedre service for borgerne, siger Eik Dahl Bidstrup, Borgmester i Dragør for Venstre i en pressemeddelelse.

Sygefraværet i kommunerne generelt er for andet år på vej ned. Siden 2015 er det faldet med en halv dag, så der i 2017 var 11,7 sygefraværsdage i gennemsnit. Det er det laveste niveau i fem år. Det svarer til, at kommunerne på landsplan har knap 850 ekstra fuldtidsstillinger til rådighed.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Ulovlig hegn ved havn

playTrodser regler og indhegner havnefront: "Det er at pisse på fællesskabet," raser politiker

Lauritz Lindboe Wind overfald blurred

playS vil give voldsdømte karantæne fra barer om natten

amdisenogbjørstorp

"Et forsøg på snyd" før drama-valg i S: Samme kreditkort oprettede 33 medlemskaber

20160309-162009-3-1920x1281we

Gentoftes stemmesluger tjekker ud - nu kaster de andre sig over byttet

Dragør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere