Borgmestre kræver møde: Vil ikke miste populær buslinje

Borgmestrene i Tårnby og Dragør indkalder nu regionrådsformand til møde. De insisterer på at beholde buslinje 350S.

Tålmodigheden hos borgmestrene i Tårnby og Dragør er ved at være sluppet op. Efter Region Hovedstaden igen har foreslået at finde besparelser i den offentlige trafik ved at nedlægge rute 350S, indkalder de to borgmestre nu regionrådsformand, Sophie Hæstorp Andersen, til møde om linjens fremtid: 

-Så sent som i dag har jeg talt med regionrådsformand, og vi har aftalt, at vi skal have et møde hurtigst muligt. Vi ser frem til at fremlægge vores synspunkter om, at den bus ikke skal nedlægges i Tårnby og Dragør kommune, siger den socialdemokratiske borgmester i Tårnby, Allan S. Andersen. 

Også Dragørs borgmester, Eik Dahl Bidstrup, Venstre, ser frem til at mødes med regionrådsformanden. Han er træt af, at politikerne i Region Hovedstaden gentagne gange har foreslået at spare linje 350S væk: 

(Artiklen fortsætter under videoen)

Region Hovedstaden mangler penge til letbane og metro -  og de foreslår at finde pengene ved at sløjfe busrute 350S  Men linjen er en vigtig transportmulighed for borgerne i Tårnby og Dragør - så det bliver ikke uden kamp. Borgmestrene i de to kommuner har nu indkaldt regionsformanden til møde.

-Vi kunne godt tænke os, at politikerne i regionen også melder klart ud til de embedsmænd, der gang på gang foreslår den her besparelse ved at fjerne busdriften fra Tårnby og Dragør, at det ikke kan komme på tale, heller ikke i fremtiden, siger han. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

hillerødmotorvejens forlængelse

playUdbygning af Hillerødmotorvejen er nu et skridt tættere på virkelighed

20_percent

playLadeoperatør fordobler i år antallet af ladestandere til elbiler i hovedstaden

Stevns trængsel

Årtiers køkørsel kan forsvinde med anlæggelsen af en ny statsvej

hillerød forside

playMilliardforhandlinger giver nyt håb for Hillerødmotorvejen

Dragør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere