Årets legetogt starter i Dragør

​Et skib har lagt til kaj ved havnen i Dragør - et skib ladet med leg.

Der var masser af leg foran legeskibet, da det i dag indtog Dragør som første stop på deres Danmarksturné. Foto: Leif Danielsen - TV 2 Lorry

Legeskibet sejler hver sommer ud i Danmark og besøger en lang række af landets havnebyer. I dag lagde det til kaj ved turens første destination i Dragør.

Der var heftig aktivitet i dag på Legeskibet, der som navnet måske afslører, byder indenfor til masser af leg i de kommende måneder.

Det er fjerde år, legeskibet tager på sommertogt. 18 stop er der på ruten, og Dragør fik æren af at være første stop.

Læs også Det flyder med affald: Se hvor meget din kommune samlede

Her vil skibet ligge indtil den 15. maj - hvor turen går mod Helsingør og en masse forventningsfulde, nordsjællandske børn.

Legeskibet har siden 2015 sejlet Danmark rundt i sommermånederne. Foto: Leif Danielsen - TV 2 Lorry

Legeskibets to specielt indrettede containere fyldt med aktiviteter er for alle aldre. På turen rundt i Danmark gennemføres seks daglige skoleforløb, legeaspirantkurser, dagsforløb om kreativitet og ungeinddragelse samt visionssejladser for byens folk.

Det hele bidrager til en positiv ramme for udviklingsprocesser hen mod en fælles fremtid, vision og strategi for landets havnebyer. Alle stop byder på workshops, romaskiner, mad, drikke, musik og leg i litervis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?