Ansatte i Dragør skal i innovationspraktik

Gratis og frivillig innovationspraktik bliver nu aktuelt for medarbejdere i Dragør Kommune. Formålet er at skabe inspiration og nye relationer

Som den første kommune i landet har Dragør indgået et partnerskab med Center for Offentlig Innovation. 

Kenneth Kristensen, der er kommunaldirektør i Dragør Kommune, forklarer i en pressemeddelelse, at samarbejdet er indgået med henblik på at skabe en grobund for, at medarbejdere og ledere i kommunen kan få inspiration til deres håndtering af opgaver på arbejdspladsen. 

quote Det er vigtigt, at muligheden gælder alle medarbejderne - uanset uddannelse og jobfunktion

Brian Rosendahl

Center for Offentlig Innovation kommer til at stå for den praktiske del af projektet, hvor praktikværterne og innovationspraktikanterne skal matches.

Målsætningen er, at de ansatte i Dragør skal skabe relationer på kryds og tværs både inden og uden for kommunens grænser. 

Alexander Løchte Nielsen, der er projektleder i Center for Offentlig Innovation, forklarer, at praktikken skal ses som et værktøj, der skal hjælpe Dragør med at opnå byens medarbejderes egne mål og ønsker. 

- Vi leverer motoren, der tillader Dragør at fokusere på det indhold, der aktuelt er vigtigst for dem, siger Alexander Løchte Nielsen. 

Tilbuddet gælder for alle

Brian Rosendahl, næstformand i Dragørs MED-udvalg, der sikrer kommunens ansattes medindflydelse, medbestemmelse og medansvar, er spændt på det kommende praktikforløb. 

Han mener også, at samarbejdet er en god måde, hvorpå de ansatte kan udvide deres netværk og dermed blive inspireret fra nye kilder. 

- Det er vigtigt, at muligheden gælder alle medarbejderne - uanset uddannelse og jobfunktion, udtaler Brian Rosendahl  i pressemeddelelsen og forklarer afsluttende, at han håber, at tilbuddet bliver en gevinst for både medarbejdere og arbejdsgivere. 

Alle kommunalt og statsligt ansatte har mulighed for at deltage i innovationspraktikken, men samarbejder din kommune med Center for Offentlig Innovation, er der i langt højere grad mulighed for at vinkle og forbedre forløbet til de deltagenes fordel, skriver centeret selv på deres hjemmeside.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

krydstogtskib

Overborgmester og kulturborgmester uenige om antallet af krydstogtskibe

turister i nyhavn

Her er planen der skal redde turismen i København

Din Tøjmand Køge(1)

playButiksejere jubler og melder klar til genåbning

20_percent

playAntallet af tomme butikker i København er på højeste niveau i 18 år - frygteligt, siger borgmester

Dragør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere