Ny hjemmeside skal hjælpe lokale virksomheder gennem corona

I Dragør har man fundet en ny måde at hjælpe de lokale virksomheder gennem den hårde corona-tid. En hjemmeside skal gøre det lettere at støtte lokale forretninger.

Det er efterhånden ikke nogen nyhed, at mange virksomheder i disse uger gennemgår noget af en prøvelse. De mange restriktioner som følge af covid-19 har været med til, at lokale butikker, restauranter og lignende har trængte dage.

quote Det handler om at række ud til hinanden og finde nye forretningsmuligheder. 

Rasmus Gundelund Nielsen, formand hos Dragør Erhverv

I kampen mod at forebygge udbredelsen af covid-19 har mange virksomheder nemlig været nødsaget til enten at lukke helt eller kun holde åbent i begrænset omfang. Og det kan mærkes på kistebunden. 

- Det er trist at se flere lokale forretninger bløde og måske ikke have andre udveje end at lukke helt, fortæller Philip Helgstrand fra Dragør Gadelaug i en pressemeddelelse.  

Gratis hjælp

I Dragør kommune har de derfor med et nyt initiativ forsøgt at hjælpe de lokale virksomheder. De har oprettet en hjemmeside, hvor virksomhederne i Dragør kan eksponere deres varer, tilbud og ydelser. Og det er noget, der vækker glæde i kommunen. 

- Jeg er stolt over, at vi kan stå sammen med Dragør Kommune og Dragør Nyt om et initiativ, som jeg håber, at alle erhvervsdrivende i Dragør vil gøre brug af. Det handler om at række ud til hinanden og finde nye forretningsmuligheder, oplyser Rasmus Gundelund Nielsen, formand hos Dragør Erhverv, i en pressemeddelelse.

Hjemmesiden, der skal være en håndsrækning til de lokale virksomheder i Dragør, lanceres i løbet af april. Og for at hjælpe virksomhederne så meget som muligt, så har idemændene bag besluttet, at det skal være gratis for virksomheden at benytte hjemmesiden.