Stærk appel fra Louises søster: "Nogen må vide noget om gerningsmanden"

For første gang siden det meningsløse og uopklarede knivdrab på den gravide Louise Borglit, står familien nu frem. Håbet er, at nogen vil dele sin viden om gerningsmanden.

- Man tænker altid, det sker for andre. Det er noget man kun læser om eller ser på tv, sådan siger Louise Borglits storesøster i dag til eb.dk

- Sådan har vi også haft det. Når vi har læst om politimanden, der blev skudt. Eller Emilie, der forsvandt, så tænker vi ’Gud hvor forfærdeligt’. Nu er det os selv. Folk skal forstå, at det ligeså godt kan gå ud over naboen. Næste gang er det dig selv. 

4. november mødte 32-årige Louise Borglit den helt forkerte person, på en aftentur i Elverparken i Herlev. Det fik helt forfærdelige konsekvenser for både Louise og hendes efterladte familie. 

quote Det er en meget syg mand, der kan finde på det her. Det er en meget syg mand, der har ødelagt en hel familie.

Louise Borglits søster

- Det var første gang, Louise gik med Maggie (familiens hund red.) om aftenen. Det havde hun aldrig gjort. Men Louise elskede at gå. Så efter middagen, mens vi så Disney Sjov, gik Louise tur. Det kunne have været mig. Eller min mand. Den eneste gang hun går med hunden, når det er mørkt. Hvorfor? Den eneste gang...så sker det her, fortæller søsteren, der ønsker at være anonym til eb.dk. 

Næsten 3.000 mennesker gik i fakkeltog til ære for Louise Borglit få dage efter hun blev fundet dræbt i Elverparken i Herlev. 

- Det er en meget syg mand, der kan finde på det her. Det er en meget syg mand, der har ødelagt en hel familie. Jeg ville ønske, jeg havde 500.000 kroner til at betale den person, der vil tale over sig. Det vil ikke bringe os Louise tilbage. Men det vil holde en syg mand væk fra gaderne. Det er så grumt, det han har gjort. Hvad hvis det sker for andre?

quote Hvis bare én kan pege på gerningsmanden. Så det ikke sker igen. Så vi også kan komme videre.

Louise Borglits søster

Det er over to måneder siden, en morder frarøvede Louise Borglit hendes liv. Desværre står Københavns Vestegns Politi mere eller mindre på bar bund. Det er også derfor hendes søster nu går ud med en appel i Ekstra Bladet. 

- Det er ikke fordi jeg tror, at gerningsmanden nu vil melde sig selv. Men nogen i hans omgangskreds må vide noget. Nogen der måske ikke tør gå til politiet. Det må være svært at gå rundt med så stor en ting, uden at fortælle det til nogen, siger hun roligt, fattet men mærket, da Ekstra Bladet møder hende.

- Hvis bare én kan pege på gerningsmanden. Så det ikke sker igen. Så vi også kan komme videre, erklærer hun mekanisk og afspejler, at hun ikke selv tror på den sidste sætning.

Har du oplysninger i sagen, stort som småt,  opfordrer alleKøbenhavns Vestegns Politi alle, til at kontakte politikommissær Ole Nielsen eller politikommissær Hans Chr. Tonnesen på hhv. 72587611 og 72587426.

TV 2 Lorry har fulgt sagen tæt og dækkede den blandt andet med et Søndagsmagasin. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedssalon sigtet for niende gang for at holde åbent

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

20190510-105520-7-1920x1277we

Tre teenagepiger anholdt for mislykket gaderøveri i Indre By

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere