Politiet om nyt spor i Herlev-drabet: Kender du denne damecykel?

Politiet offentliggør nyt spor i drabssagen fra Elverparken i Herlev, hvor den 32-årige gravide Louise Borglit den 4. november blev brutalt knivdræbt.

Det har været meget sparsomt med spor i sagen om drabet på den 32-årlige Louise Borglit, der blev brutalt knivdræbt i Elverparken i Herlev.

quote Vi kan ikke fastslå om cyklen har forbindelse til drabet, men alt i denne sag skal undersøges til bunds

Hans Christian Tonnesen, politikommissær hos Københavns Vestegns Politi

Nu vælger Københavns Vestegns Politi at eftersøge ejeren eller nogen, der kender til en rød damecykel af mærket Jupiter, der erblevet fundet nær gerningsstedet. 

Damecyklen har indvendige gear, og der er monteret en cykelkurv forrest, mens der bagerst sidder en barnestol.

I cykelkurven lå der tomme plastikposer fra henholdsvis Coop og Kirppu. Cyklen var aflåst, da den blev fundet af politiet og bærer stelnummeret WJE10487L.

Politiet kender ikke stelnummer

Københavns Vestegns Politi har siden fundet af cyklen arbejdet på at finde ejeren.

Politiet har blandt andet forsøgt at finde ejeren ved at søge i egne registre og gennem importøren, men stelnummeret på cyklen er tilsyneladende ukendt. 

- Vi kan ikke fastslå om cyklen har forbindelse til drabet, men alt i denne sag skal undersøges til bunds og derfor går vi nu ud og spørger, om offentligheden kan hjælpe, siger politikommissær Hans Christian Tonneseno og fortsætter:

- Det vil også være en hjælp at få fastslået at cyklen er endt i Elverparken på helt legitim vis.

Hvis du kender til cyklen, så vil Københavns Vestegns Politi meget gerne høre fra dig. De sidder klar ved telefonerne på 43 86 14 48.