Herlev-drabet: Hundepatruljer i gummibåde undersøger ø

Københavns Vestegns Politi har i eftermiddags undersøgt en lille ø i nærheden af der, hvor en 32-årige gravid kvinde blev dræbt i fredags.

En lille ø i en sø blev i dag undersøgt nærmere af Københavns Vestegns Politi i sagen om Herlev-drabet.

En gummibåd fra Beredskab Øst blev i dag bragt til Elverparken i Herlev, hvor den 32-årige Louise Borglit i fredags blev fundet dræbt af adskillige stik fra knivlignende våben, mens hun luftede sin søsters golden retriever.

Båden skulle bruges til at fragte politi og hunde ud til en ø i en lille sø i Elverparken. Det kan være svært at komme frem til søen, fordi der er adskillige meter fra det sted, hvor broen ender og til selve øen.

- Politifolk med hunde er blevet sejlet i gummibåden over til øen, fortalte Ekstra Bladets udsendte mand på stedet til Ekstra Bladet.

Københavns Vestegns Politi kan dog endnu ikke komme med yderligere oplysninger om årsagen til ø-undersøgelserne og resultaterne her fra.

Politiet leder efter gerningsvåbnet

Den 32-årige makeup-konsulent, Louise Borglit, var gravid i syvende måned. Hun blev dræbt med adskillige stik fra et knivlignende våben under gåturen i Elverparken.

Henover weekenden og i går mandag har politiet undersøgt området for yderligere spor og gerningsvåben. Blandt andet er droner taget i brug for at opmåle gerningsstedet.

Politiet har også undersøgt gerningsstedet for spor eller genstande, som kan være vigtige i sagen.

Vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi oplyser her til aften til TV 2 Lorry, at der først vil komme nyt om dagens undersøgelser onsdag morgen. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi og beredskab ved gård

Politi og helikopter rykker ud til alvorlig ulykke på gård

Hærværk mod FCK-bus

FCK-bus overhældt med gul og blå maling kort før storkamp

Politibil 112

Politi sigter 40 personer for at overtræde forsamlingsforbud

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere