Drab på Louise Borglit endnu uopklaret: Ingen af de fundne knive var den rigtige

Politiet bruger stadig store ressourcer på at opklare to måneder gammelt drab på gravid kvinde i Herlev

Foto: Scanpix

Små fire uger efter drabet på den 32-årige Louise Borglit i Herlev er der stadig ingen mistænkt i sagen. Politiet har endevendt området omkring gerningsstedet for at finde et gerningsvåben - uden held.

Ingen af de knive, som er blevet fundet, har været den rigtige. Så vi vil gerne opfordre folk til at kontakte os, hvis de finder en kniv et usædvanligt sted.

Politikommissær Ole Nielsen

Men på trods af fraværet af spor og gennembrud i sagen fortsætter Københavns Vestegns Politi med at efterforske drabet, skriver Ritzau.

Alle tekniske undersøgelser er færdige, så politiets efterforskning består nu i at forfølge tip fra borgere.

- Vi er meget glade for borgernes henvendelser og undersøger dem alle én for én. Vi har fået mange henvendelser, som især går på personer, som kunne have noget med drabet at gøre, siger politikommissær Ole Nielsen til Ritzau. 

Læs også Herlev-drabet: Stjålet damecykel i parken var et vildspor

Politiet mangler stadig gerningsvåbenet

Louise Borglit, som var gravid i 7. måned, blev dræbt af flere knivstik. Flere personer har kontaktet politiet, fordi de har fundet en kniv i Herlev.

- Ingen af de knive, som er blevet fundet, har været den rigtige. Så vi vil gerne opfordre folk til at kontakte os, hvis de finder en kniv et usædvanligt sted. Vi er interesseret i alle de knive, der bliver fundet, lyder det.

Ole Nielsen håber på, at der stadig findes vidner, der ligger inde med værdifulde oplysninger, som kan hjælpe politiet videre i efterforskningen.

- Vi vil gerne bede folk om at tænke sig godt om. Drabet fandt sted den aften, hvor juleøllet også blev frigivet. Hvis man har set et eller andet mistænkeligt den aften, så kontakt os, lyder det fra politikommissæren.

Drabet fandt sted 4. november i Elverparken i Herlev. Louise var ude at gå en tur med sin søsters hund om aftenen ved 19-tiden, da hun blev stukket i brystet. 

Læs også Herlev-drabet: Anita beder om støtte til dusør-indsamling

Her kan du se søndagsmagasinet om drabet: 

13:50 Luk video

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik