Første gang nogensinde: Danish Music Awards Jazz i TV

Musik, fest, glade gæster og gyldne statuetter. Master Fatman er vært, og TV2 Lorry sender DMA Jazz på TV - for første gang nogensinde.

00:39

Master Fatman står klar til at guide dig gennem showet og et væld af live-optrædener. Video: Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

1 af 2

Danish Music Awards Jazz er en årlig prisfest, som hylder den danske jazzbranche og sætter det forgangne års danske jazzudgivelser i fokus. Du kan forvente en aften i musikkens tegn med et væld af live-optrædener, et feststemt publikum og en gruppe spændte nominerede kunstnere.

Musikken leveres af en række af de mest interessante musikere, Danmark har at byde på, heriblandt Jakob Bro, Signe Bisgaard og Cæcilie Trier.

Så tag med til DMA Jazz og oplev musikkens mysterium og et show, som Gaffa’s Ivan Rod efterfølgende kaldte ”så organisk, musisk, ubesværet og levende, at man skulle tro, det var løgn”. 

 

  Foto: Scanpix

 

6 Danish Music Awards skal uddeles på aftenen:

  • Årets nye Danske Jazznavn
  • Årets Danske Vokaludgivelse
  • Årets Danske Særudgivelse
  • Årets Danske Jazzkomponist
  • Årets Danske Jazzudgivelse
  • Børnejazzprisen

Danish Music Awards Jazz 2016 bliver sendt på TV2 Lorrys egen kanal, Lorry+ lørdag kl. 19.45, hvor Master Fatman vil guide publikum, seere og kunstnere gennem aftenen.

Showet genudsendes søndag d. 27 november kl. 21.00, men du kan også se programmet lige her:
 

01:57:04

Den årlige hyldest af de danske jazzmusikere og spillesteder fandt sted på Bremen Teater. Vi transmitterer det store show fyldt med musik, underholdning og prestigefyldte priser.

Luk video

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?