DM i Skills

De er unge og de brænder for deres fag. Mød hovedstadsområdets bedste lærlinge og elever, når de kæmper for at blive Danmarks bedste og vinde DM i Skills. Følg her bl.a. den unge tømrer, slagter, mekanikere, tjener, industriteknikker og andre håndværkere og faglærte - og deres vej til sejr ved finalen i deres eget Danmarksmesterskab - og en kvalifikation til EM og VM.

DM i Skills 2017. Danmarks bedste håndværkerelever er i uge 4 samlet i Gigantium i Aalborg for at dyste til DM i Skills. TV2 Regionerne følger konkurrencerne, der starter med åbningsceremoni torsdag aften og slutter med finaler lørdag formiddag.

DM i Skills 2017

DM i Skills er blevet et kæmpe tilløbsstykke, hvor titusindvis af tilskuere strømmer til for at følge de unge mennesker og se deres evner med hænder og hoved. Konkurrencen kulminere lørdag formiddag, hvor TV 2 Lorry i samarbejde med de andre regionerne sender live fra finalerne. En vært og to livereportere guider dig gennem finalerne, og vi krydrer det hele med indslag fra konkurrencens første dage.
28/1/2017