Næste skud på Carlsberg Byen: Christen Hus

Første spadestik på erhvervs- og butiksbyggeri i den nye bydel blev taget i dag

Det er ikke fordi, den rager så meget i højden, men den kommer til at ligge centralt, den kommende nybygning i Carlsberg Byen.  Og dermed bliver den meget synlig. Den skal nemlig ligge på det, der bliver Carlsberg Byens kommende "rådhusplads" - Bryggernes Plads.

I dag tog bygherrerne første spadestik til den 3.400 kvadratmeter store bygning, som skal rumme på erhverv og butikker. Det skal fordeles på fem etager plus kælder, og der er forventet indflytning i efteråret 2017.

Dermed lægges endnu en brik i det puslespil, der skal blive til Carlsberg Byen. I løbet af de næste otte til ti år bliver den historiske bryggerigrund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til et nyt kvarter i København, hvor moderne arkitektur spiller sammen med områdets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger. 25 byrum skaber rammen om et byliv, hvor der både er liv inde i bygningerne og mellem bygningerne, ligesom et miks af boliger, butikker, caféer, kontorer samt uddannelses- og kulturinstitutioner er med til at skabe et mangfoldigt og levende bykvarter

Det er arkitektfirmaet C.F. Møller A/S der har tegnet nybyggeriet og huset opføres af totalentreprenør B. Nygaard Sørensen i samarbejde med ingeniørvirksomheden EKJ. 

 


_

_


Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20181009-171659-L-1920x1277we

Juletid uden corona: Alligevel har taxichaufførerne ikke haft mere travlt

Gourmandiet

Historisk gourmetslagter genopstår

Amass

Gourmetrestaurant i København lukker

SAS-regnskab viser stort milliardunderskud


København


Forsiden lige nu

Se flere