Serie De Unge Forskere & Maden

07:25

Dette afsnit

Nicoline forfølger fremtidens velsmag (1:3)

Alkoholfrie drikke trender, men ingen gider købe dem, hvis de ikke smager godt. Alger fra havene er fulde af næringsstoffer, men lige nu smager de afskyeligt for os mennesker. Nicoline Rosenvold er specialestuderende på kandidatuddannelsen i Fødevareinnovation og Sundhed på KU FOOD, hvor viden om smag og sanser en stor del af arbejdet med at udvikle nye fødevarer

31/03/2020

De fleste af os tænker nok ikke så meget over al den forskning, der ligger bag det, vi spiser og drikker. Men på KU FOOD på Frederiksberg tænker skarpe hjerner konstant over at forny og forbedre vores fødevarer, styrke sundheden og forbedre bæredygtigheden. I den her serie møder vi nogle af de innovative, unge forskere, der er med til at forme vores fremtid. Serien er produceret af Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet (KU FOOD)

Alle serier A-Å