Lørdag aften står i Dansktoppens tegn. Se med på Lorry+

Toppen af dansk populærmusik er samlet i Jyske Bank Boxen i Herning lørdag aften, hvor 6.000 gæster sidder klar til prisoverrækkelser, taler og dans.

00:37

I år er det 50 år siden, at dansktoppen som hitliste for første gang blev sendt i radioen. Musikken har levet i bedste velgående lige siden, og senest har de fire Københavnerdrenge i Humørekspressen formået at tilføje endnu mere livsbekræftende humor og ny klang til genren. Humørekspressen er i år nomineret til 3 priser ved Dansktop Prisen 2018, og de er dermed på scenen som et af de hotteste dansktop orkestre lige nu.

Familie Journalen står som arrangør af det store 

Johnny Hansen fra bandet Kandis optræder med Humørekspressen ved årets Dansktop Prisen i Herning.

 3-timers show, og aftenens program byder på prisuddelinger, takketaler og livemusik fra den store scene med blandt andre kunstnere som Kandis, Johnny Reimar, Kirsten Siggaard, Bjørn Tidmand, Keld & Hilda heick, Kim Schwartz, Dorthe Kollo og Humørekspressen.

Aftenens værter på scenen er Anette Kokholm, Thomas Evers Poulsen og Keld Heick, så du er i trygge hænder gennem hele det 3 timer lange popshow.

Lorry+ sender live fra Jyske Bank Boxen i Herning på tv fra kl. 19:40 og slutter først kl. 23:00, når alle priser har fundet deres rette ejermænd. Du kan alternativt følge med på vores livestream på tv2lorry.dk/live

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?