Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Kræftramte mænd skal i skoven. Som del af et nyt genoptrænings tilbud i Silkeborg skal mændene kløve brænde, fælde træer og spise mad over bål. Og det gør de gerne. Faktisk er der for første gang nu flere mænd end kvinder der tager imod tilbud om genoptræning. Hvordan er akustikken inde i verdens største kartoffelmels silo. Det kunne man finde ud af i Karup, da Kartoffelmels-fabrikken gav et sjældent blik indefra i det enorme byggeri.

Danmark Rundt

26/8/2015