Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

På Djursland har ejerene af en æbleplantage anskaffet sig fire såkaldte ULD-grise til at holde ukrudtet nede. Men i stedet for at trimme æbleplantagen endte de med at blive indlemmet i familien. Ø-stafetten er nået til Nekselø. Øen ligger 20 minutters sejlads fra Havnsø - og byder blandt andet på et smukt kupperet landskab. Her i Danmark har vi en lang tradition for årstids-sange. Nu har to komponister fra Lemvig-egnen kastet sig ud i den historiske disciplin og skrevet 12 sange. S

Danmark Rundt

22/8/2015