Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt handler i dag om en ny app til eftersøgning af forsvundne personer. Sundhedsstyrelsen har lanceret en ny kampagne om rygestop. Og så skal vi møde en borgerforening i Brønderslev.

Danmark Rundt - 9. september

Der er udviklet en helt ny app, der gør eftersøgningen af forsvundne personer mere effektiv. I denne uge søstatte Sundhedsstyrelsen kampagnen "Hjælp til rygestop", der blandt andet fortæller, at kommunerne tilbyder gratis rygestopkurser. Og så skal vi møde nogle ildsjæle, hvis hjerter banker for Brønderslev til stor glæde for byens borgere.
9/9/2016