Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt 9. maj

I Danmark Rundt handler det blandt andet om, at der skal indføres flere havnebade i Hovedstaden, og de skal have åbent hele døgnet. Vi skal også møde Malou og Kristian, der er udsat for mobning på internettet, og nu rammer det også de borgere, der har forsøgt at bakke dem op. Og så kan du måske få job i en af politiets fotovogne, for betjentene er der nemlig brug for andetsteds.
9/5/2016