Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Bagagerumsmarkeder bliver mere og mere populære. Det mærker de blandt andet i Søndervig, hvor der hver uge i sommerferien strømmer tusinder til for at gøre et kup på en parkeringsplads i udkanten af byen. Forleden indviede borgmesteren i Randers en helt ny klatrepark midt ude i en skov - den er den første af sin slags i Østjylland. Kom her med til de sidste forberedelser der foregik ret højt oppe. Rigtig mange mennesker er campister. Nogle er det rigtig meget og året rundt. Og så er vi nogle, der blot er afsted få uger på ferie. Nå ja, og så er er TV SYD Jørgen Guldberg, der også har kastet sig over campinglivet...

Danmark Rundt

6/8/2015